Trust registermediators - Arbeidsmediation

Arbeidsmediation Den Helder

Problemen in een team, conflicten op de werkvloer of een conflict tussen werkgever en werknemer? Arbeidsmediation kan een oplossing bieden!Heeft u (arbeids)problemen met uw werkgever in de buurt van Den Helder? (regio Noordkop) Trust Mediation kan u dan direct en persoonlijk ondersteunen. 

Samen werken we dan aan een passende oplossing voor het arbeidsconflict. Uit ervaring weten we dat arbeidsconflicten ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor zowel werknemer als werkgever. Samen met een arbeidsmediator gaat u (weer) in gesprek om te kijken welke haalbare oplossingen er zijn. Daarbij zal soms ook worden overeengekomen dat het beter is de arbeidsrelatie te beĆ«indigen. Vanzelfsprekend zijn daarbij de voorwaarden van groot belang. De arbeidsmediator uit Den Helder is daarbij cruciaal. Hij heeft kennis van actuele wetgeving en heeft al vele van dit soort trajecten begeleidt. De arbeidsmediator zorgt ervoor dat het gehele proces goed verloopt en dat er uitenlijk ook een contract op tafel ligt dat met instemming van beide partijen is opgesteld. 

Kortom, heeft u behoefte aan mediation en werk/leeft u in de buurt van Den Helder? Neem dan vooral contact op met Trust Mediation via het contactformulier onderaan de site. Wij helpen je graag vrijblijvend verder!

Piet Conijn heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ondernemer. 

De stap naar mediation heeft hij genomen  toen een wethouder hem vroeg of hij wilde bemiddelen bij een oplopend conflict. Dat conflict heeft hij naar ieders tevredenheid helpen oplossen en er volgden al snel meer verzoeken. Hij had zijn passie gevonden. Piet Conijn heeft naast de basistraining mediation, de opleidingen familiemediation en arbeidsmediation succesvol afgerond.

Piet Conijn is een constructieve, oplossingsgerichte mediator. Hij is rustig en kan goed luisteren. Zijn specialisaties zijn het samen met u helpen oplossen van arbeids-, familie- maar ook zakelijke conflicten, waarbij hij gebruik maakt van zijn brede ervaring zowel als werknemer en werkgever. Ervaringen met verbroken relaties van naaste vrienden en familie hebben hem gevormd als familiemediator. 

Aandachtsgebieden: werk, zakelijk, overheid en familie.

CONTACT

Als u denkt dat Trust Mediation iets voor u kan betekenen kunt u uw gegevens invullen op het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Piet Conijn | +31 (0) 6 53 40 79 54
Trudi Rooijakkers | +31 (0) 6 12 27 35 34

Stel een vraag

Het formulier is succesvol verzonden.

Social Media

Contact 

+31 (0) 6 53 40 79 54
+31 (0) 6 12 27 35 34

Bezoekadres

Willemsoord 29a
Den Helder

Postadres

Van Foreestweg 9A
1787 BK Julianadorp