Familiemediation

Als je uit elkaar gaat is dat een emotionele en ingrijpende beslissing met veel gevolgen. Vaak is het, ondanks de wederzijdse wens om het goed af te sluiten, moeilijk om constructief met elkaar in gesprek te blijven.
Meer over familiemediation

Ouderschap na (echt)scheiding

Een scheiding haalt het leven van ouders en kind(eren) compleet overhoop. Gevoelens van verdriet, boosheid en opluchting spelen een rol en daarnaast heeft de echtscheiding veel praktische gevolgen zoals een verhuizing van één van de (of beide) ouders en soms een andere school.
Meer over (echt)scheiding

Arbeidsmediation

Een arbeidsconflict is ingrijpend voor zowel werknemer als werkgever of organisatie. In mediation gaat u onder leiding van een mediator (weer) in gesprek om te kijken welke afspraken en oplossingen haalbaar zijn.
Meer over arbeidsmediation

Businessmediation

Samen een bedrijf runnen is topsport. Iedereen die een bedrijf leidt heeft een persoonlijke opvatting over de wijze waarop de zaak gerund moet worden. Als alles goed gaat, de zaak prima loopt en er geld wordt verdiend.
Meer over businessmediation

Overheidsmediation

Overheidsmediation heeft betrekking op diverse conflicten die u met een overheidsinstantie kunt hebben; Daarbij moet u denken aan gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, waterschappen, UWV, zorgverleners en soortgelijke instanties.
Meer over overheidsmediation

Maatschappelijk verantwoord

Piet Conijn en Trudi Rooijakkers maken in hun vrije tijd deel uit van een groep gecertificeerde, vrijwillige buurtbemiddelaars bij Buurtbemiddeling Den Helder sinds de start in 2013. Zij vinden het belangrijk om als vrijwilligers een bijdrage te leveren aan een betere samenleving.
Meer over maatschappelijk verantwoord
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation