Maatschappelijk verantwoord

Piet Conijn en Trudi Rooijakkers maken in hun vrije tijd deel uit van een groep gecertificeerde, vrijwillige buurtbemiddelaars bij Buurtbemiddeling Den Helder sinds de start in 2013. Zij vinden het belangrijk om als vrijwilligers een bijdrage te leveren aan een betere samenleving.

Een burenconflict kan het woongenot ernstig aantasten. Wanneer de ruziënde partijen de wil hebben om het conflict samen op te lossen, kunnen zij kosteloos een beroep doen op Buurtbemiddeling Den Helder.

De buren gaan vervolgens in gesprek, gesteund door twee onafhankelijke bemiddelaars. Ook bij buurtbemiddeling zijn onpartijdigheid en geheimhouding belangrijke aspecten. Meer informatie kunt u vinden op www.buurtbemiddelingdenhelder.nl
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation