Ouderschap na (echt)scheiding

Een scheiding haalt het leven van ouders en kind(eren) compleet overhoop. Gevoelens van verdriet, boosheid en opluchting spelen een rol en daarnaast heeft de echtscheiding veel praktische gevolgen zoals een verhuizing van één van de (of beide) ouders en soms een andere school voor de kinderen.

Hoe ga je vorm geven aan het ouderschap als gescheiden partners? Als ouders moeten jullie immers opnieuw inhoud geven aan jullie ouderschapsrelatie. Daarbij is het belangrijk dat dit op een manier gebeurt die de kinderen niet belast. Ondanks het verdriet en de boosheid is het van belang dat ouders constructief samenwerken met hun ex-partner in het belang van de kinderen.

Trudi Rooijakkers, familiemediator én pedagoog, ondersteunt en begeleidt ouders door gesprekken eventueel aangevuld met schriftelijke informatie. Vaak zijn enkele gesprekken voldoende om weer grip te krijgen op de situatie.

Maatwerk staat bij de begeleiding voorop.

Klik hier voor ervaringen van oud-cliënten

CONTACT

Als u denkt dat Trust Mediation iets voor u kan betekenen kunt u uw gegevens invullen op het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Piet Conijn | +31 (0) 6 53 40 79 54
Trudi Rooijakkers | +31 (0) 6 12 27 35 34

Stel een vraag

Het formulier is succesvol verzonden.

Social Media

Contact 

+31 (0) 6 53 40 79 54
+31 (0) 6 12 27 35 34

Bezoekadres

Willemsoord 29a
Den Helder

Postadres

Van Foreestweg 9A
1787 BK Julianadorp