"Dankzij deze ondersteuning hebben we voor ons dochtertje, ondanks een moeilijke start, toch afspraken kunnen maken waar we alle twee mee kunnen leven".

Omdat wij tijdens de zwangerschap uit elkaar gingen, was er na de geboorte van mijn dochtertje geen contact van haar met haar vader. We vertrouwden elkaar niet meer. Omdat de vader wel graag contact wilde, is begeleide omgang ingezet. Trudi Rooijakkers heeft het contact van ons dochtertje met haar vader thuis begeleidt. Er werd gekeken of het huis kindvriendelijk was ingericht en hoe het contact tussen mijn dochtertje en haar vader verliep. In dit traject hadden wij als ouders regelmatig gesprekken over de voortgang met Trudi Rooijakkers. De begeleide omgang werd afgesloten met een gesprek waarin het verslag van de omgang met ons beiden is besproken. Zo is het contact opgestart en is er nu regelmatig omgang. Dankzij deze ondersteuning hebben we voor ons dochtertje, ondanks een moeilijke start, toch afspraken kunnen maken waar we alle twee mee kunnen leven.

CONTACT

Als u denkt dat Trust Mediation iets voor u kan betekenen kunt u uw gegevens invullen op het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Piet Conijn | +31 (0) 6 53 40 79 54
Trudi Rooijakkers | +31 (0) 6 12 27 35 34

Stel een vraag

Het formulier is succesvol verzonden.

Social Media

Contact 

+31 (0) 6 53 40 79 54
+31 (0) 6 12 27 35 34

Bezoekadres

Willemsoord 29a
Den Helder

Postadres

Van Foreestweg 9A
1787 BK Julianadorp