Verhalen Familiemediation

“Dankzij deze ondersteuning hebben we voor ons dochtertje, ondanks een moeilijke start, toch afspraken kunnen maken waar we alle twee mee kunnen leven”.
Lees verder

Verhalen Arbeidsmediation

Een misverstand tussen de directie van een middelgroot aannemingsbedrijf in West-Friesland en een vooraanstaande uitvoerder liep uit tot een onwerkbaar conflict. Het begon met teruglopende werkzaamheden en dito rendement.
Lees verder

Verhalen businessmediation

De onderhandelingen tussen de eigenaar van een transportbedrijf en zijn buren, draaide om de koop van de woning van de buren. Deze lag te dicht op het bedrijf waardoor allerlei vergunningen niet verstrekt konden worden. 
Lees verder
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation