Verhalen Arbeidsmediation

Weer samenwerken
Een misverstand tussen de directie van een middelgroot aannemingsbedrijf in West-Friesland en een vooraanstaande uitvoerder liep uit tot een onwerkbaar conflict. Het begon met teruglopende werkzaamheden en dito rendement. De voorgestelde maatregelen werden door beide partijen anders geïnterpreteerd. Dat resulteerde in teruglopende prestaties en verlies aan arbeidsvreugde aan beide kanten.

De directie vroeg Piet Conijn van Trust Mediation om als arbeidsmediator te bemiddelen. In een persoonlijke sfeer praatte hij met elke partij afzonderlijk om hun inzichten en interpretaties helder te stellen. In een tweetal gesprekken bracht hij de partijen weer ‘on speaking terms’ en maakten ze duidelijke afspraken voor de toekomst. Na het mediationtraject konden de partijen weer samenwerken.
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation