Verhalen Familiemediation

“Dankzij deze ondersteuning hebben we voor ons dochtertje, ondanks een moeilijke start, toch afspraken kunnen maken waar we alle twee mee kunnen leven”.

Omdat wij tijdens de zwangerschap uit elkaar gingen, was er na de geboorte van mijn dochtertje geen contact van haar met haar vader. We vertrouwden elkaar niet meer. Omdat de vader wel graag contact wilde, is begeleide omgang ingezet. Trudi Rooijakkers heeft het contact van ons dochtertje met haar vader thuis begeleidt. Er werd gekeken of het huis kindvriendelijk was ingericht en hoe het contact tussen mijn dochtertje en haar vader verliep. In dit traject hadden wij als ouders regelmatig gesprekken over de voortgang met Trudi Rooijakkers.

De begeleide omgang werd afgesloten met een gesprek waarin het verslag van de omgang met ons beiden is besproken. Zo is het contact opgestart en is er nu regelmatig omgang. Dankzij deze ondersteuning hebben we voor ons dochtertje, ondanks een moeilijke start, toch afspraken kunnen maken waar we alle twee mee kunnen leven.
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation