Over Trust Mediation

Trust Mediation bestaat uit twee gedreven MfN registermediators; Piet Conijn en Trudi Rooijakkers. Twee mediators met ervaring op verschillende terreinen, die daarom altijd passend advies in uw conflictsituatie kunnen geven.

Piet Conijn heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.

De stap naar mediation heeft hij genomen toen een wethouder hem vroeg of hij wilde bemiddelen bij een oplopend conflict. Dat conflict heeft hij naar ieders tevredenheid helpen oplossen en er volgden al snel meer verzoeken. Hij had zijn passie gevonden. Piet Conijn heeft naast de basistraining mediation, de opleidingen familiemediation, arbeidsmediation en overheidsmediation succesvol afgerond.

Piet Conijn is een constructieve, oplossingsgerichte mediator. Hij is rustig en kan goed luisteren. Zijn specialisaties zijn het samen met u helpen oplossen van arbeids-, familie– maar ook zakelijke conflicten en conflicten met de overheid, waarbij hij gebruik maakt van zijn brede ervaring zowel als werknemer en werkgever. Ervaringen met verbroken relaties van naaste vrienden en familie hebben hem gevormd als familiemediator. De recente economische crisis heeft hem gevormd als werkgever maar ook werknemer.

Aandachtsgebieden: werk, zakelijk, overheid en familie.

Klik hier voor verhalen van arbeidsmediation
Trudi Rooijakkers is van oorsprong pedagoog. In die hoedanigheid heeft zij, als ZZP’ er, voornamelijk gewerkt met ouders en kinderen in echtscheidingssituaties. Regelmatig is zij ingeschakeld door mediators, advocaten en de Raad voor de Kinderbescherming. Haar werkzaamheden bestonden uit het geven van pedagogisch advies rondom de scheiding, tot het begeleiden van het contact tussen ouders en kind(eren) als dat contact tussen ouder en kind nog niet opgestart of verstoord is.

Zij heeft de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Trudi Rooijakkers is een ervaren, betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.

Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond.
Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.

Haar specialisaties ligt op het gebied van persoonlijke en familieconflicten. Zij wordt in het bijzonder geïnspireerd door ouders die in mediation samen aan tafel tot de best mogelijke oplossing komen voor hun kinderen en zich gaan opstellen als collega-ouders in plaats van ex-partners. Aandachtsgebieden: familie en persoonlijk.

Klik hier voor verhalen van businessmediation
Piet Conijn
Heeft brede werkervaring met name in de technische branche. Hij is werkzaam geweest als werknemer, van ambtenaar tot afdelingshoofd van een ingenieursbureau, als directeur/eigenaar van een bedrijf met 130 personeelsleden en is momenteel werkzaam als ZZP’ er.
Meer over Piet
Trudi Rooijakkers
Zij heeft na veel ervaring met mediation de basisopleiding mediation en de opleiding tot familiemediator succesvol afgerond. Verder is zij gediplomeerd Oplossingsgericht Coach. Trudi Rooijakkers is een betrokken en zorgvuldige mediator, rustig en respectvol.
Meer over Trudi
© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Trust Mediation